Pranic Healing

Pranic Healing on upea hoitomuoto. Kokonaisvaltaista hyvinvoinnin luomista. Nämä saadaan aikaan energiakenttiä puhdistamalla ja elinvoimaa lisäämällä. Pranic Healingissa ei kosketa hoidettavaan, vaan siinä työskennellään energiakehon kanssa.

Pranic Healing-hoito sopii kaikille vauvoista ikäihmisiin. Ja varsinkin lapset ovat lähellä sydäntäni ja heidän hoitamisensa saa aina sydämeni hehkumaan. 

Enkelit ovat olleet aina elämässäni mukana, niin tottakai he ovat mukana hoidoissakin. Heidän apunsa ja tukensa on korvaamaton. Sillä enhän ikinä osaisi tehdä mitään vastaavaa mitä he osaavat. Kun apu tulee noin kauniilta taholta, on selvää, että hoidossa tulet saamaan jotakin. Kosketuksen valolta, terveyttä, uutta energiaa ja uusia apuvälineitä kohtamaan arjen haasteet.

Enkeli Pranic Healingia kannattaa kokeilla ihan mihin vain ongelmiin tai sairauksiin, stressiin, univaikeuksiin, infektiokierteisiin. Teemme myös ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen hoitoja, paraneminen näin nopeutuu huomattavasti. Enkeli Pranic Healingilla voi hoitaa myös lemmikkieläimiä ja isompiakin eläimiä on jo tullut hoidettua moneen kertaan(kaukohoitona). Eläimet ovat myös lähellä sydäntäni ja heitä on ilo hoitaa.  Eteeriset, puhtaat ja hyvin voimalliset Young Living öljyt ovat myös tukemassa hoidon kulkua väripraanallaan.

Vastaanotto sopimuksen mukaan Hyvinkäällä omassa kodissani kera kahden itämaisen kissan ( tämä on kokemus) sekä sopimuksen mukaan Viisauden Tila toimitilassani Helsingissä. 

Tervetuloa!

Enkeli Pranic Healing hoito maksaa:

90min 80€ 

60min. 70€ 

2h 110€, sisältäen kattavamman tulkinnan, hoidon ja äänien käytön oman kasvun vuodelle. 

Pranic Healing kaukohoito 70€  5 kertaa viikossa joka päivä 15min hoito.

Sekä energiahoito puhelimen välityksellä 60 min. 70€  

Hoidoissa vain käteismaksuna ja kaukohoidoissa saat tilinumeroni tekstiviestillä :)

TAROT TULKINNAT PUHELIMITSE VIDEON VÄLITYKSELLÄ, tulkinnat samalla hoitavia     60min 70€, 

Jos sinulla on mieltä hiertävä ajatus, etkä löydä korkeampaa näkemystä asialle, korttitulkinta voi avata sinulle näkymää kauniisti ja kannustavasti. Kortteina käytän vain ja ainoastaan Aleister Crowley Thoth Tarotkortteja. Näitä tulkintoja on aina ihan huippua tehdä. 

Minut saat parhaiten kiinni tekstiviestillä 💖