Pilvipumpulissa tapahtuu

Sisäinen lapsi ei ole aina se väärinkohdeltu, runneltu pieni lapsi sisälläsi. 

Sisäinen lapsi muistuttaa siitä lapsen minästä sisälläsi, joka haluaa iloita monista pienistä ja isoista asioista. Ihan niinkuin pienenä teit, hämmästelit kaikkea ja riemuitsit näkemästäsi ja tekemästäsi. 

Sisäiset riemulliset lapset siis kunniaan ja näkemään paljon uutta oppia ympärillä, hehkuttamaan, kehumaan ja kannustamaan. Pienen usko on taivaaseen johtava silta. 

Kiitollisena astun aina uuteen päivään sisäisen lapseni kanssa. 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Mitäkö pelkäisin, Sitä että joku tulee ja ottaa sieluni, että joku tulee ja ottaa sydämeni. Sydämeni ja Sieluni on vain minun omistuksessa, vain minä itse tiedän mikä minulle on parasta, vaikka välillä kulkisin muiden silmien edessä hakosuuntaan, silti kaikki menee oikein ja minusta pidetään huolta, aina. Jokainen askel on tarpeellinen, jokainen kokemus vie eteenpäin, yhtäkään en kivusta huolimatta vaihtaisi pois, sillä kaiken tämän kokeneena, osaan nauttia elämästäni enemmän kuin koskaan. Minä tiedän minkä näköinen elämäni kuuluu olla tällä hetkellä. Olen kiitollinen, olen niin kiitollinen, että maailmanmeno on sellainen kuin se on nyt, sillä muuten silmäni eivät koskaan olisi auenneet sydämelleni. Elämä on arvokas, niin Rakas ja Täydellinen ❤

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Omenaa ei ole koskaan puraistukaan 💙💙💙 ( tiedät mitä se tarkoittaa syyllisyyden kannalta) 

Rakasta kaikkea sitä mitä ympärilläsi jo on ******* 

DSC01011.JPGJos haet rauhaa muualta kuin itsestäsi, on ristiriita olemassa!

Kiitollisuus on parasta kasteluainesta!!!

Tee parhaasi kaikessa mitä teet, luota siihen, älä katso mitä kaverisi tekee vieressä! Ja unelmoi, pyydä valoa, siunausta unelmallesi! Jonain päivänä se kaikki on totta! Pidä ajatuksesi hyvässä niin paljon kuin mahdollista!

HEI KAIKKI TÄHDET, SYTTYKÄÄ!

sydanpilvi

Nyt viimeistään, vapauta itsesi, anna ja näytä itsesi, rakkautesi maailmalle!

GOD IS LOVE- on osoittautunut melkoisen voimakkaaksi apuhokemaksi tiukoissa tilanteissa! Apu on tullut perille! Kiitos, kiitos, kiitos!

DSC01387.JPGMä haluun ainakin oppia elämään, täysveri ja innostus päällä, rakkaus satasella mukana! ( varjossa lukee GOD IS LOVE!)

Jos ulkona ei paista aurinko, sen saa paistamaan sisällä :)
Kesäinen vihreä tuntuu sydämessä, kuin jokainen päivä olisi uusi päivä ja uusi mahdollisuus. Vihreä on hyvä kasvualusta ja parantava ajatus, jokaiselle!

Onnellisuus on Jumalan hyväksymistä!

Rakkaudessa asuu ystävällisyys, rakkaudessa se kohdistuu kaikkeen ja kaikkiin. Jättämättä mitään pois, pyytäen toiselle kaiken! Siunaten!

* Kun katsot itseesi, löytyykö Rakkaus! *

041.JPGPARANTAVIA AJATUKSIA KAIKILLE JA KAIKKIALLE! *

KAIKKI MIKÄ ON SIUNATTUA, HERÄTTÄÄ ILOA*

049.JPG

TURVALLISTA MATKAA KAIKILLE!

VAPAANA KAIKKIIN SUUNTIIN!

Italia

                                                    Tämäkin puu on joskus

                                                    ollut verso!

Ole läsnä hetkelle, ihmiselle, lapsellesi, rakkaillesi. Ole läsnä elämässäsi, itsellesi!

050.jpg


* Elä elämääsi!*

* Olet helmi helmien joukossa!*

* Kiitos, kuuletko sen: sydän haluaa, palaa halusta avautua, tuntea, rakastaa, jakaa, ystävystyä, tehdä hyviä tekoja, hyväksyä, ELÄÄ! 

SINULLA ON KAIKKI TÄSSÄ HETKESSÄ *

* VOIMA ON RAKKAUTTA*

* HYMYÄ, SINULLA ON ENKELI VIERESSÄSI*

* Missä ja minne kuljetkin, muista, että jätät jälkeesi aina jäljen. Viisaita ja rakkautta täynnä olevia askelia Sinulle ystäväni *

KIIPEÄ, KIIPEÄ YSTÄVÄNI, VALO ON KANSSASI NYT JA AINA*

 TYÖSKENTELE MAAILMASI HYVÄKSI ILOISESTI JA VIISAASTI*

KOETA ROHKEASTI OLLA HYPPÄÄMÄTTÄ EPÄTOIVOON JA ANNA MAAILMAN, JUMALAN NÄYTTÄÄ KAUNEUTTAAN, VIISAUTTAAN, TASAPAINOAAN, ARMOAAN, PARANTAVAA RAKKAUTTAAN, ROHKEUTTAAN JA RAUHAANSA SINULLE! *