Pilvipumpulissa tapahtuu

Mitäkö pelkäisin, Sitä että joku tulee ja ottaa sieluni, että joku tulee ja ottaa sydämeni. Sydämeni ja Sieluni on vain minun omistuksessa, vain minä itse tiedän mikä minulle on parasta, vaikka välillä kulkisin muiden silmien edessä hakosuuntaan, silti kaikki menee oikein ja minusta pidetään huolta, aina. Jokainen askel on tarpeellinen, jokainen kokemus vie eteenpäin, yhtäkään en kivusta huolimatta vaihtaisi pois, sillä kaiken tämän kokeneena, osaan nauttia elämästäni enemmän kuin koskaan. Minä tiedän minkä näköinen elämäni kuuluu olla tällä hetkellä. Olen kiitollinen, olen niin kiitollinen, että maailmanmeno on sellainen kuin se on nyt, sillä muuten silmäni eivät koskaan olisi auenneet sydämelleni. Elämä on arvokas, niin Rakas ja Täydellinen ❤

Omenaa ei ole koskaan puraistukkaan 💙💙💙 ( tiedät mitä se tarkoittaa syyllisyyden kannalta) 

Rakasta kaikkea sitä mitä ympärilläsi jo on ******* 

DSC01011.JPGJos haet rauhaa muualta kuin itsestäsi, on ristiriita olemassa!

Kiitollisuus on parasta kasteluainesta!!!

Tee parhaasi kaikessa mitä teet, luota siihen, älä katso mitä kaverisi tekee vieressä! Ja unelmoi, pyydä valoa, siunausta unelmallesi! Jonain päivänä se kaikki on totta! Pidä ajatuksesi hyvässä niin paljon kuin mahdollista!

HEI KAIKKI TÄHDET, SYTTYKÄÄ!

sydanpilvi

Nyt viimeistään, vapauta itsesi, anna ja näytä itsesi, rakkautesi maailmalle!

GOD IS LOVE- on osoittautunut melkoisen voimakkaaksi apuhokemaksi tiukoissa tilanteissa! Apu on tullut perille! Kiitos, kiitos, kiitos!

DSC01387.JPGMä haluun ainakin oppia elämään, täysveri ja innostus päällä, rakkaus satasella mukana! ( varjossa lukee GOD IS LOVE!)

Jos ulkona ei paista aurinko, sen saa paistamaan sisällä :)
Montenegro

Hei ihanat, terveisiä Montenegron lämmöstä ja huikeista maisemista! Matka oli yhtä seikkailua, mutta ennen kaikkea oikean näkemisen harjoittelua. Sitä kautta pääsin näkemään kuoren alla paljastuviin upeisiin sydämiin. Muistetaan, että ihmisen kuoret, ovat vain kuoret, pinnan alla on kauniimpaa kuin uskotaankaan.

Kesäinen vihreä tuntuu sydämessä, kuin jokainen päivä olisi uusi päivä ja uusi mahdollisuus. Vihreä on hyvä kasvualusta ja parantava ajatus, jokaiselle!

Onnellisuus on Jumalan hyväksymistä!

Auringonsäteet hyväilevät kotiani ulkoa ja sisältäpäin. Katseeni kohdistuu väistämättä ylös, sanoen: Kiitos!

Rakkaudessa asuu ystävällisyys, rakkaudessa se kohdistuu kaikkeen ja kaikkiin. Jättämättä mitään pois, pyytäen toiselle kaiken! Siunaten!

* Kun katsot itseesi, löytyykö Rakkaus! *

041.JPGHih, hei, nyt eletään parasta aikaa, nimittäin joulun odotusta. Joulun odotus saa minut vekkulille tuulelle, poistamaan huolet ja murheet ja avaamaan sydämeni taas sille tärkeimmälle, rakkaudelle. Onneksi meille on annettu joulu, jotta edes kerran vuodessa pääsemme rauhoittumaan todellisen sanoman äärelle. Hulppean ihanaa joulun odotusta kaikille ja yhä edelleen kaikkialle!

Rakkaudella Kristiina

* PARANTAVIA AJATUKSIA KAIKILLE JA KAIKKIALLE! *

KAIKKI MIKÄ ON SIUNATTUA, HERÄTTÄÄ ILOA*

049.JPG

TURVALLISTA MATKAA KAIKILLE!

VAPAANA KAIKKIIN SUUNTIIN!

KESÄ LÄMMITTÄÄ, LOMA HILJENTÄÄ LOPUTTOMISTA AJATUKSISTA, KAIK ON RAUHAISAA, KUN SEN OIKEIN OIVALTAA :)

Italia

                                                    Tämäkin puu on joskus

                                                    ollut verso!

Jos olisit ainoa ihminen maapallolla, joka pystyisi pitämään myönteisyyttä pinnalla, auttaen näin maapalloa kokonaisuudessaan myönteisemmäksi, tekisitkö sen meidän puolesta?

Ole läsnä hetkelle, ihmiselle, lapsellesi, rakkaillesi. Ole läsnä elämässäsi, itsellesi!

050.jpg


IHANAT TERVEISET LAPIN MAALTA, valon annoksia tuli taas haettu moniksi päiviksi eteenpäin! Lappi on meille suuri siunaus ja siunausten kohde, jotta tämä arvokas luonto ja ilman raikkaus säilyisi. Täällä ihminen on maassa kiinni, arvostaen sitä, samalla kuitenkin taivas on lähempänä täällä. Kiitollisin mielin!

* Elä elämääsi!*

* Olet helmi helmien joukossa!*

* PELKO EI OLE VIESTI! *  Kiitos Tuula Hokkanen iltasi viestistä meille kaikille *

* Kiitos, kuuletko sen: sydän haluaa, palaa halusta avautua, tuntea, rakastaa, jakaa, ystävystyä, tehdä hyviä tekoja, hyväksyä, ELÄÄ! *

* KIITOS LUOJALLE JOULUSTA*

* RAKASTA LASTASI YLI KAIKEN* - ajatukseni Marian esimerkistä koko kansakunnalle.

* SINULLA ON KAIKKI TÄSSÄ HETKESSÄ *

* VOIMA ON RAKKAUTTA*

* HYMYÄ, SINULLA ON ENKELI VIERESSÄSI*

* Missä ja minne kuljetkin, muista, että jätät jälkeesi aina jäljen. Viisaita ja rakkautta täynnä olevia askelia Sinulle ystäväni *

* KIIPEÄ, KIIPEÄ YSTÄVÄNI, VALO ON KANSSASI NYT JA AINA*

* TYÖSKENTELE MAAILMASI HYVÄKSI ILOISESTI JA VIISAASTI*

*KOETA ROHKEASTI OLLA HYPPÄÄMÄTTÄ EPÄTOIVOON JA ANNA MAAILMAN, JUMALAN NÄYTTÄÄ KAUNEUTTAAN, VIISAUTTAAN, TASAPAINOAAN, ARMOAAN, PARANTAVAA RAKKAUTTAAN, ROHKEUTTAAN JA RAUHAANSA SINULLE! *

Hei, terveiset Italiasta. Enkelit ottivat minut vastaan huikeaan viikkoon, tarjoten upeita maisemia, luonnon näytelmiä, erikoisia kohtaamisia, ihania hymyjä ja vilkutuksia, johdatusta Äiti Marian syleilyyn Monte Iseon vuorelle.Paikka oli kuin paratiisi, jonka olemassaolosta tätä ennen en tiennyt mitään. Maailma ja sen paikat ovat kauniita, miten siunattuja olemmekaan. Minunkaan silmiä ei sidottu näkemään likaisia, energioiltaan paksuja, synkkiä paikkoja, ihmisten pahoinvointia, kerjäämistä, välinpitämättömyyttä, mutta kiitän siitäkin, että sain mennä ja pyytää niihinkin kolkkiin enkeleitä, siunauksia, kaikkea parasta, kaunista ja hyvää. Jokaisella on paikkansa maailmassa. Sinullakin! 

Kiittäen Kristiina