Sielun Unelmakartta


Kuuntele Laukeuden Hengen podcast-jakso sielun unelmakartasta:
12 vuotta sitten enkelit tulivat kertomaan minulle, että tehtävääni kuuluisi tuoda ihmisille kokonaan uuden tyyppinen " unelmakartta". Näiden vuosien aikana, kartta on avautunut koko ajan enemmän ja enemmän ja ymmärrys valomaailman enkeleiden lahjasta on tullut suuremman kiitollisuuden tilaan. TÄMÄ OLIKIN PALJON SUUREMPI JUTTU , KUN TUOLLOIN YMMÄRSIN. Sielu on upea johdattaja, oikeiden ja viisaiden valintojen, tienviittojen antaja. 

Kartan teko päivänä opit tuntemaan myös suojelusenkelisi auttavaa voimaa, kuinka hän kuiskii korvaasi, auttaa väreissä, antaa luottamusta, jopa rohkeutta tehdä kerrassaan erikoisia valintoja. Ego haluaa, mutta tässä kartassa sielusi toivoo, antaa tienviittoja ja suuntia. Egoa ei siis päästetä ääneen, vaan sielu. Moni kartan tekijä kokeekin, että on upeaa tehdä, kun ei tarvitse ajatella mitään. Joskus kuitenkin käy niin että vanhat ajatusmallit tulevat kartalle näkyviin, tuolloin minun tehtävä on auttaa sinua vapautumaan tuosta vanhasta ajatusmallista. 

Kartta muuttuu elämässäsi seikkailuksi! MAHTAVAA!  Mutta mikä on myös mahtavaa, on se, että saat yhteyden sieluusi. Siinä minä autan enkeleiden antamien ohjeiden mukaan. 

Sielusi tietää mikä on parhaaksesi, mitä unelmia sieluusi kätkeytyy, mihin suuntaan sielusi haluaa, että suuntaat, mistä löydät ilosi, mistä löydät itsesi. Sielusi kätkee enemmän salaisuuksia, kuin ikinä osaat arvatakaan ja tällä tavalla tehtynä, saat oman sielusi äänen riemulla kuuluviin. UPEAA!

Kartan teossa on mukana sielunmandala ja tämän hetkinen kasvusi. Ilman omaa kasvua, meillä ei ole mitään, mitä viedä mukanamme, kun täältä aikanaan lähdemme. Olemme tulleet tänne kasvamaan, emme niinkään hamuamaan tavaraa. Mitä enemmän tunnet itseäsi, sen enemmän opit ja pystyt rakastamaan itseäsi ja muita.

SielunUnelmakartta työpajan aikana saat tärkeän eteerinen tippa, mutta mihin kohtaan, saat tuon tietää, kun tulet paikalle ❤ tällä tipalla on merkittävä vaikutus työpajan vauhtiin. 😍👍

Kartan teon aikana sinua myös hoidetaan, tulet huomaamaan sen, sillä moni asia tuon 3,5h aikana tulee muuttumaan. 

Olen kiitollinen enkelimaailmalle tästä kunniasta saada viedä näin kaunista asiaa eteenpäin ja  olenkin iloinen karttojen tilauksen lisääntyvästä määrästä ja ajokilometrien määrästä ❤🙏

Kurssin hinta on 3,5 tuntia 55€ Helsinki, Tuusula, Nurmijärvi, Hyvinkää, Riihimäki. 

Muille paikkakunnille tulen sovitusti, jos työpajaan saadaan riittävästi osallistua, tuolloin hinta on 65€/henkilö. 

Nykyään ajankin pitkin suomea karttatavarat autossa. On ollut upeaa tavata huikeita sieluja 😍👍

Iltoja myös Viisauden Tilassa Helsingissä, Taiteentekijäntie 8. Seuraa facebookissa Viisauden Tila ryhmää, niin saat tietää milloin seuraavat illat tulevat. 

Laita viestiä minulle numeroon 0443690522 ja tilaa paikkakunnallesi SielunUnelmakartta työpaja. 

NYT MYÖS ⬇️

PARISUHDEKARTTA

Voit tulla itseksesi tai kumppanisi kanssa tekemään. Tämä pitää kokea, sillä tulette huomaamaan aika hienoja asioita  mitä kartan teko puuhan aikana tapahtuu 😍😍

Kurssin hinta pariskunnalta 110 € Yksin tehtynä 55€ Uudenmaan alueella. Hinta sisältää ohjauksen ja materiaalin. Omat sakset ja liima mukaan. 

ÄITI,ISÄ/LAPSI SIELUNUNELMAKARTTA 

Tule tekemään omaa karttaasi samaan aikaan, kun minä ohjaan lapsille kauniilla tavalla oman sielunsa näkyväksi kartalle. Lasten tapa tehdä karttaa on niin aitoa ja vilpitöntä, lapset eivät mieti mikä on oikein ja väärin, vaan tekevät todellakin sielunsa kyllyydestä. Vanhempana näet lapsesi sielunsuunnitelman murrosikään asti. Voin sanoa, että kun näet tuon luomuksen, sinulta tippuu monta huolen taakkaa. 

Kurssin hinta vanhemmalta ja lapselta 80€ yhteensä Uudenmaan alueella. Hinta sisältää ohjauksen, materiaalin ja keksin, mehun lapselle. Oma liima ja sakset mukaan. 

SIELUNUNELMAKARTTA MAAPALLOLLE 

Haluatko nähdä mikä on Sinun sielunsuunnitelmasi yhteydessä maapalloon ja äitimaahan. Tämä tulee näkyväksi tämän kurssin myötä. 

Ota koppi vastuustasi ja Rakkaudestasi myös äitimaata kohtaan. 

Kurssin hinta 55€ Uudenmaan alueella, sisältäen ohjauksen ja materiaalin. Oma liima ja sakset mukaan.